Vakantiehuis Gelpenslag

Welkom op de website van vakantiehuis “Gelpenslag”.

Ons vakantiehuis “Gelpenslag” ligt op eigen bosgrond van ruim 2000 m2, aan de rand van het dorp Meppen in Drenthe, gemeente Coevorden. Een groot gazon omringt het huis afgewisseld met bijzondere bomen, bloemen en struikgewas: kortom een heerlijke grote tuin met veel privacy. Het bos met bospaadje en verlichting geeft het huis beschutting, de andere zijde van het huis biedt vrij uitzicht over weilanden met o.a. paarden, en soms zie je in de verte hertjes. Doordat er ramen zijn tot aan de grond, met schuifdeuren aan beide kanten, krijg je het gevoel buiten te leven.


Meppen straalt een rustieke sympathieke Drentse sfeer uit.Het dorp ligt dichtbij Aalden waar alle voorzieningen voor handen zijn. Het grenst aan het natuurreservaat De Mepperdennen en het jeneverbesgebied De Palms, waar je direct vanuit het huis naar toe wandelt.

 

In de omgeving vele wandel- en fietsroutes.
Dichtbij (5 km) ligt een van de mooiste golfbanen van Nederland “de Gelpenberg”. Het is de moeite waard een van de verschillende hunebedden te bezoeken, 5000 jaar oud zijn. Nieuw is WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. Er zijn diverse recr

Proef de sfeer van gelpenslag